O meni

Zdravo, hajde da se upoznamo.

Preduzetnica sam četvrtu godinu, konsultantkinja, po zanimanju menadžerka, a iskustvo sam sticala u nevladinom sektoru i pre samog otvaranja firme. O nevladinom sektortoru mogu prenositi bezbroj iskustava, jer ima brdo benefita. 

Aktiviskinja sam u slobodno vreme, pružam podršku kao hobi Centru za preduzetništvo.

Strast mi je biznis i obožavam da radim sa ženama, povremeno radim sa mladima, jer njima uvek pružam besplatnu podršku znajući šta znači kada nisi sigurna gde sada sebe usmeriti?

Za mene kažu

Svemirac i pokretačka energija u Kragujevcu. A ja za sebe kažem, Kragujevac je mali za ono što ja mogu i šta je moj cilj. Mesto je relativno, grad čine ljudi pogotovo koji te okružuju, zato i biram gde sedim, sa kim se družim i kako provodim vreme. A ja za sebe smatram da su ideje nešto što kod mene ne može da ‘’presuši’’. Uživam da kreiram nove planove, menjam ono što ničemu ne služi, testiram alate, a zatim sve to sprovodim u programe i delim zajednici. 

Volim da čitam, plivam, treniram, radim jogu, šetam po prirodi, planinarim, kuvam zdravo. 

Strast mi je psihologija, TA (transakciona alanaliza)mi je omiljeni pravac u psihoterapiji, sigurno ima uticaja jer sam se susrela prvi put u radu sa  psihoterapeutkinjom i  jer sam završila OTA, pristalica sam i ostalih pravaca psihoterapije, predlažem ti da pronađeš svoj koji ti leži.

 Volim ekologiji i jedva sam preživela činjenicu kada sam nakon tri godine sortiranja otpada videla kako bacaju sve u jedan kamion. Obožavam prirodu i crpim sve kapacitete iz nje. 

Najviše volim da smišljam nova rešenja za zadate probleme. Napisala sam bezbroj biznis planova i projekata, održala treninga i zato sam danas ovde da pružam podršku ženama u biznisu.

Volim da radi sa mladima i ženama, smatrajući da ta ciljna grupa je neiscrpni resurs kome mogu da pomognem u biznisu i da im prenesem svoje stečene veštine i znanje.

Znam i verujem da ne postoji ni jedan biznis plan koji je zapisan u kamenu, zato svoj menjam kako i ja sama rastem, a ujedno i moj biznis. Sebe vidim za 5 godina kao još uspešniju preduzetnicu koja kroz online program pruža doprinos na području EX JU. 

Moje interesovanje za preduzetništvo je počela od srednje škole kada je profesor građanskog predložio da idemo na sajam da predstavimo ideju koja će biti inovativna, pre toga je bilo neophodno da razradimo ideju, zatim da napišemo biznis plan i sve to predstavimo. Od tada sam znala da je preduzetništvo moja strast i dan danas čuvam diplomu koju su nam dodelili za osvojeno treće mesto. Beskrajno sam zahvalna profesoru na svim znakovima pored puta koje mi je pružio. 

IMG_4633

Kasnije sam znala da sa mojim interesovanjima i mojim uglom gledanja na život  neću se uklopiti ni u jedan sistem i otvorila sam posle prakse konsalting agenciju, za to vreme dok sam svaštarila kao svaka početnica koji se pronalazi u onome zašta je najbolji. Danas, kao mentorka imam svoju mentorku, a lekcija koju bih poručila Milici pre 4 godine bi bila, da pronađe jednu mentorku i samo njene savete da prati, na taj način bih uštedela vreme, energiju i novac. 

Prijavite se na moj newsletter

Pismo stiže u tvoj inbox svakog četvrtka, pišem iz srca o svim preprekama, prednostima i savetima kako da budeš jedinstvena i da slediš svoju stranst u biznisu ​