O meni

Upoznaj kreativnu preduzetnicu.

Zdravo, preduzetnice! Ja sam Milica, tvoj budući mentorka i vodič na ovom uzbudljivom putu ka kreativnom preduzetništvu. Sa strašću za kreativnost i karijeru, provela sam 7 godina usavršavajući svoje veštine i stručnost u pomaganju pojedincima poput tebe da svoje kreativne ideje pretvore u uspešan biznis.

Zašto ja da budem tvoja mentorka?

Kao iskusna preduzetnica, razumem izazove i prepreke koje često prate preduzetnički put. Moje sopstveno putovanje je počelo sa iskrom kreativnosti i željom da ostvarim značajan uticaj na sredinu, a zatim da pomognem pojedinicu. Tokom godina, uspešno sam radila na pokretanju, samim ti i pokrenula i razvila više kreativnih poduhvata, usput imala uspone i padove kao sastavni deo preduzetničkog puta.

Moj pristup:

Ono što me izdvaja kao mentorku je moj holistički pristup preduzetništvu. Verujem da izgradnja uspešnog poslovanja prevazilazi samo donju liniju – radi se o usklađivanju vaše strasti sa svrhom, negovanju kreativnosti i stvaranju pozitivne razlike u životima drugih. Kroz personalizovano podučavanje, strategije koje se mogu primeniti i nepokolebljivu podršku, omogućavam svojim klijentima da otključaju svoj puni potencijal i kreiraju preduzeća koja zaista odražavaju njihovu jedinstvenu viziju i vrednosti.

Dozvoli da ti približim deo mog ličnog putovanja koje me dovelo do ovog trenutka. Kroz moje godine rada u nevladinom sektoru, naučila sam da svaki korak koji preduzimamo, svaki izbor koji napravimo, može imati značajan uticaj na svet oko nas. Bilo da sam volontirala na terenu ili organizovala edukativne projekte, uvek sam težila da pružim podršku i donesem pozitivnu promenu.

Moj susret sa Organizacionom transakcionom analizom bio je ključni trenutak u mom ličnom i profesionalnom razvoju. Ova dubinska edukacija nije samo obogatila moje razumevanje interpersonalnih odnosa i mehanizama motivacije, već mi je omogućila da sagledam preduzetništvo iz novog ugla. Shvatila sam da uspeh preduzetničkog poduhvata ne zavisi samo od poslovnog znanja, već i od razumevanja ljudske dinamike i emotivnih faktora koji stoje iza svakog biznisa.

Moje iskustvo u korporativnom svetu takođe je imalo veliki uticaj na formiranje moje preduzetničke vizije. Iako sam tamo provela samo kratko vreme, ta dva intenzivna tjedna su mi omogućila da shvatim koliko je važno imati hrabrosti da sledimo svoje snove i preuzmemo kontrolu nad svojom karijerom. Odluka da se odvažim i krenem putem preduzetništva nije bila laka, ali sam bila odlučna da iskoristim svoju strast prema kreativnosti i svrhu da stvorim nešto autentično i inspirativno.

Sertifikat iz Organizacione transakcione analize i moje studije menadžmenta su samo deo moje šire palete veština i znanja koje sam stekla na svom putu. Ove kombinacije mi pružaju jedinstvenu perspektivu kada radim sa preduzetnicima, jer mogu da razumem kako poslovni aspekti, emocionalna inteligencija i kreativnost međusobno utiču na uspeh jednog preduzeća.

Moj početak u nevladinom sektoru bio je poput otvaranja vrata ka neiscrpnim mogućnostima učenja i rasta. U tom okruženju, aktivno sam tragala za prilikama da razumem različite perspektive i potrebe ciljnih grupa sa kojima sam radila. Pohadjala sam raznolike edukacije koje su mi pomogle da produbim svoje znanje o omladinskom radu, radu sa osetljivim grupama, prevenciji diskriminacije i osnaživanju pojedinaca.

Kroz te različite obuke, stekla sam dublje razumevanje različitih potreba i izazova sa kojima se ljudi suočavaju u različitim kontekstima. Ovo iskustvo nije samo proširilo moj horizont, već me i inspirisalo da istražim nove puteve i grane koje bih mogla da istražim.

Shvativši koliko je važno imati holistički pristup u rešavanju problema i stvaranju pozitivnih promena, odlučila sam da se upustim u svet preduzetništva. Prijava za praksu u konsultantskoj agenciji bila je korak ka proširivanju mog znanja i veština, otvarajući mi vrata ka novim perspektivama i izazovima.

Sada, kao mentorka i vodič, posvećena sam tome da pomognem drugima da pronađu svoj put u preduzetništvu, podržavajući ih na njihovom putovanju ka ostvarenju njihovih snova.

Kada se pridružite programu „Kreativni preduzetnica“, ne dobijate samo mentorku – dobijate saveznicu od poverenja na svom preduzetničkom putu i zajednicu za razmenu. Ovde sam da pružim smernice, alate i podršku koji su potrebni da prevaziđeš prepreke, iskoristiš prilike i postigneš svoje ciljeve. Zajedno ćemo pretvoriti tvoj  kreativni san u stvarnost i izgraditi biznis koji nije samo uspešan već i duboko ispunjava.

DSC07991

Hajde da se povežemo:

Spremna si da napraviš prvi korak ka ostvarenju svojih preduzetničkih snova? 

Zakaži sesiju 1:1 sa mnom danas kako bi  razgovarale o tome kako program „Kreativni preduzetnik“ može da ti pomogne da otključaš svoj puni potencijal i izgradiš biznis u skladu sa tobom. Jedva čekam da krenem na ovo transformativno putovanje sa tobom!

Scroll to Top